Leveringsbetingelser og reklamation

Forsendelser.

Alle ordrer sendes inden for 1-3 arbejdsdage, og du kan forvente at modtage din pakke inden for 3-6 arbejdsdage. 45 DKK fast gebyr for forsendelse til Danmark og 100 DKK fast gebyr for forsendelse til andre EU-lande. Alle ordrer over 350 DKK leveres med gratis forsendelse til Danmark. Alle pakker sendes og leveres i Danmark og inden for Europa af enten GLS eller COOLRUNNER. COOLRUNNER bruger ofte tredjepart kendte rederier såsom os GLS, DHL, UPS. Forsendelse af varer uden for EU f.eks. Norge, Schweiz osv. Er i øjeblikket ikke tilgængeligt. Forsendelse inkluderer ikke moms eller toldklarering.

 

Retur af online køb.

FONDA har en 14 dags returpolitik gældende fra den dag, pakken blev leveret af leveringsselskabet. Varer skal returneres ubrugt, i samme stand som modtaget og i original emballage med originale tags og etiketter. Venligst informer os via mail om din returvare, inden du sender på e-mailen: martine@fondacph.dk. Hvis du har andre spørgsmål omkring din ordre, er du velkommen til at kontakte os.

 

FONDA CPH refunderer det fulde beløb minus forsendelse til det kreditkort, produktet blev købt på, for at undgå misbrug af stjålne kort. Beløbet returneres straks, efter at vi har modtaget varerne tilbage og har godkendt varens tilstand. Returnering af produkter er på din egen risiko. Det er dit eget ansvar at sikre, at FONDA modtager pakken. FONDA CPH anbefaler, at du sender varen med track and trace, og at du opbevarer kvitteringen. Retur adresse: Slagtehusgade 11, 1715 København V. Danmark. (Att. FONDA CPH). 

 

Reklamationsret.

Kontakt os på info@fondacph.dk hvis der er fejl, skader eller mangler på de modtagede varer. I de fleste tilfælde sender vi et nyt produkt eller giver vi dig dine penge tilbage.